Via Verkoop

Spelregels

Voor degenen die hun doeken/dragers wel willen verkopen, maar waarbij dit niet lukt en waarbij inruilen voor punten geen optie is vanwege het einde der draagdagen, heeft Ruildoek een idee uitgewerkt.

Het komt erop neer dat Ruildoek gedurende minimaal 2 maanden de doeken/dragers verkoopt namens de klant, tegen een vergoeding van max. 10% van de vraagprijs.
5% hiervan dient voorafgaand voldaan te worden, de resterende 5% alleen als de doek/drager verkocht wordt.

De vraagprijs wordt in overleg tussen klant en Ruildoek vastgesteld.

Bij het aangaan van een overeenkomst, worden de items aan Ruildoek verzonden. Ruildoek controleert de items, maakt foto's en tracht via de diverse media deze items namens de klant te verkopen.
De klant heeft hier geen omkijken meer naar.

De koper heeft 'Ruildoek-garantie', d.w.z. dat de items gecontroleerd worden op veiligheid, gebreken en de zekerheid dat de aankoop betrouwbaar is.

Op deze manier heeft de klant meer kans op verkoop, omdat Ruildoek een groter bereik heeft en Ruildoek heeft meer diversiteit.
Mocht de afgesproken termijn voor Via Verkoop verstreken zijn en je wilt deze niet verlengen, dan ontvang je de niet verkochte doeken/dragers retour of kun je deze alsnog aan Ruildoek overdoen voor punten, mocht je dit willen. In dat geval vervalt de resterende 5% van de vergoeding voor Ruildoek-bemiddeling.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar info@ruildoek.nl met daarin vermeld de gegevens van de doek/drager (naam, blend, vraagprijs en verdere relevante informatie), dan ontvang je een overeenkomst ter beoordeling. Indien akkoord gaan we aan de slag.

Vragen kunnen ook gesteld worden via info@ruildoek.nl of via 06-17 22 79 74.


Hall of Fame

Deze items zijn verkocht via Via Verkoop, sinds de start in januari 2020.

- PinkNova The Kiss Femme Fatale Kiss
- PinkNova The Kiss The Serene Kiss
- Artipoppe Argus Not Your Babe
- Woven Wings Geo Miss Moppet
- Yaro Slings Cats Ultra Black White Wool Bourette
- Didymos Prima (Indio) Prima Jade Leinen
- Didymos Prima (Indio) Prima Ruby Red (hemp)
- Twist van Solnce Phases Moon Phases Moments
- Artipoppe Argus Dreamtime
- Ankalia Mako Confetti
- Artipoppe Argus Piano
- Hoppediz Pfau Pune Pink-Orange 
- Kokadi Oldschool Monochrome
- Yaro Slings Elvish Bordeaux Oleander Organic - Twist

Recensies Via Verkoop

Dit zeggen de klanten die gebruik gemaakt hebben van Via Verkoop over deze service:

Wat fijn dat mijn ringsling zo snel verkocht is! Ruildoek heeft een groot bereik en dat zorgt voor veel aandacht voor 'mijn' doekje. Nu is hij bij een nieuw huis. De communicatie rondom de verkoop was heel prettig. Ik kreeg netjes bericht toen de doek ontvangen was, toen hij verkocht was en toen hij bij de koper was. Top!
Het is een super concept! Ik ben blij met Ruildoek.
Afgesproken met Ruildoek dat ze gaan proberen om 2 van mijn doeken te verkopen. 2 dagen later is er al 1 verkocht! Echt super snel, hele fijne communicatie en zeker een aanrader.