Verhuur

Verhuurmogelijkheden

Wil jij een draagdoek, draagzak, ringsling of draagkleding graag eerst proberen, voordat je deze eventueel wilt kopen?
Vanaf nu is Verhuur een mogelijkheid bij Ruildoek!
Doe jij wel eens mee aan een reisje? En is het dan soms jammer dat je de doek / drager / ringsling niet kunt overnemen? 
Vanaf nu kan dat reisje ook via Ruildoek, via Verhuur, EN je hebt de optie om het item over te nemen!
Op deze manier kun je het item testen voor je het eventueel koopt. Bevalt het niet? Je zit nergens aan vast en kunt het gewoon terugsturen.
Bevalt het item? Lekker houden dan, maakt Ruildoek het administratief allemaal in orde! Eventuele punten worden verrekend, je borg ontvang je terug.


Hieronder vind je de voorwaarden voor verhuur. Voor degenen die wel eens reisjes doen, zullen ze bekend voorkomen. 
Het zijn dezelfde voorwaarden, met een borg en huurprijs toegevoegd.
Lees deze voorwaarden goed door en indien je vragen hebt of een item wilt huren, neem gerust contact op via info@ruildoek.nl met onderwerp: 'Verhuur'.

Je ontvangt een e-mail terug met deze voorwaarden en de mogelijkheid om aan te geven welk item je zou willen huren en voor welke periode. Na het invullen, ondertekenen en retourneren van dit formulier wordt alles in orde gemaakt.


VOORWAARDEN

1) Alle
doeken, dragers, ringslings en draagkleding (hierna te noemen: items) welke in de shop van Ruildoek te koop worden aangeboden, zijn beschikbaar voor verhuur, met uitzondering van de items die voor Via Verkoop in de shop staan.
De items van Via Verkoop worden alleen verhuurd, indien de verkoper, namens wie Ruildoek de items tracht te verkopen, hiermee schriftelijk akkoord gaat.

2) Items worden per week verhuurd, tegen een borg per stuk welke volledig geretourneerd wordt indien het item in dezelfde staat terugkomt als het verzonden is aan huurder.

3) De
borg dient volledig voldaan te zijn voordat het item verzonden wordt aan huurder. 
De borg is gelijk aan de verkoopwaarde.

4) Los van de
borg geldt een huurprijs van € 7,50 per week (7 dagen).

5) De
borg of huurprijs kan niet door middel van Ruildoekpunten voldaan worden.

6) Indien huurder eigenaar wenst te worden van het gehuurde item, wordt de huurprijs verrekend, evenals eventuele Ruildoekpunten, alsof het een originele aankoop via de webshop betreft. Eerst terugsturen van het item is niet nodig.
Verrekening van Ruildoekpunten is geen mogelijkheid bij aankoop van eventuele Via Verkoop-items welke via verhuur bij huurder zijn.
 

7) Huurder ontvangt voorafgaand aan de verhuurperiode een factuur van Ruildoek voor de kosten van de afgesproken huurperiode en de borg. Na ontvangst van de betaling wordt het item klaargemaakt voor verhuur.

8) De week gaat in op de dag dat het item volgens de track & tracé code wordt afgegeven bij huurder. 
Vanaf dat moment is huurder verantwoordelijk voor het item, totdat dit terug is bij Ruildoek.

9) Zowel de kosten van het verzenden naar de huurder, als de kosten van het retourneren naar Ruildoek, zijn voor kosten van de huurder. Deze kosten staan los van de te betalen borg en huurprijs. Vanuit verhuurder wordt aangetekend verzonden, c.f. de tarieven welke PostNL rekent voor aangetekende pakketverzending.

10)
Indien huurder een item langer wenst te huren dan vooraf overeengekomen, dient huurder Ruildoek hiervan in kennis te stellen 48 uur voordat het item retour moet zijn bij Ruildoek. Op deze manier kan Ruildoek rekening houden met een eventuele volgende huurder.

11)
Indien een item niet tijdig geretourneerd wordt, houdt Ruildoek € 2,50 per 24 uur dat het item te laat is geretourneerd, in op de borg.

12) Voor
verzending en bij terugkomst wordt het item gecontroleerd door Ruildoek. Eventuele gebreken worden gedocumenteerd en gemeld aan huurder.
Bij
aankomst en voor terugzending dient huurder het item te controleren te Ruildoek op de hoogte te stellen van eventuele gebreken welke Ruildoek niet gemeld heeft.
Indien er door het gebruik of anderszins schade aan het item ontstaat, is huurder verantwoordelijk voor het herstel hiervan en voor de betaling van eventuele kosten die hieruit voortvloeien. Ruildoek heeft hierin de beslissende stem.
Is een item onherstelbaar beschadigd, dan vergoedt huurder de verkoopwaarde waarvoor het item in de shop stond aangeboden op het moment van huren. Deze vergoeding van de verkoopwaarde kan niet voldaan worden in Ruildoekpunten.

13) Items
worden niet gewassen door huurder, tenzij anders afgesproken met Ruildoek.

14) Er
wordt niet gerookt, gegeten of gedronken in (de directe nabijheid van) een item van Ruildoek.

15) Er
worden geen huisdieren toegelaten in of op items van Ruildoek die voor verhuur zijn.

Verhuurde items

Deze items zijn op dit moment afwezig aangezien ze verhuurd zijn:

- er zijn momenteel geen items verhuurd


Wil jij een van bovenstaande items kopen, huren of een melding ontvangen wanneer deze terug zijn bij Ruildoek?
Zoek ze op via de Doekenbank en voeg ze toe aan je Wishlist, om automatische mailings te ontvangen wanneer de status van dit item wijzigt of laat het even weten via info@ruildoek.nl.