Ruildoek

Over Ruildoek

Ruildoek (www.ruildoek.nl) is een website waar je, vrijblijvend, een inruilverzoek kunt indienen voor een doek, drager of draaggerelateerd item wat je wilt ruilen. Je ontvangt per inruilverzoek een aanbod in punten. Indien je het aanbod accepteert, verzend je het aan Ruildoek. De aangeboden punten liggen qua waarde over het algemeen boven de verkoopprijs die je in euro's kunt krijgen in de huidige markt.

De punten die je voor je inruil krijgt, kun je, met een kleine bijbetaling voor onderhoud van de website en vaste lasten, uitgeven in de webshop. De punten zijn onbeperkt geldig.

Op deze manier kan een ieder bijvoorbeeld een Yaro of Little Frog inruilen tegen bijvoorbeeld een Artipoppe of Woven Wings.

Mochten de draagdagen voorbij zijn, ook dan is Ruildoek the place to be en wel omdat Ruildoek Via Verkoop aanbiedt. Dit houdt in dat Ruildoek namens de klant alles in het werk stelt om de doeken, dragers of draaggerelateerde items te verkopen. Dit tegen een commissie van 10% van de vraagprijs.
Ruildoek heeft 2 series uitgegeven.

Series uit de collectie van het merk Ruildoek

Cadeaubon (1)Wolking (1)