Hoe werkt Via Verkoop?


Voor degenen die hun doeken/dragers wel willen verkopen, maar waarbij dit niet lukt en waarbij inruilen voor punten geen optie is vanwege het einde der draagdagen, heeft Ruildoek een idee uitgewerkt.

Het komt erop neer dat Ruildoek gedurende minimaal 2 maanden de doeken/dragers verkoopt namens de klant, tegen een vergoeding van 10% van de vraagprijs. Deze vergoeding wordt door Ruildoek ingehouden van de over te maken betaling indien de doek/drager verkocht is.

De vraagprijs wordt door de klant vastgesteld.

Bij het aangaan van een overeenkomst, worden de items aan Ruildoek verzonden. Ruildoek controleert de items, maakt foto's en tracht via de diverse media deze items namens de klant te verkopen.
De klant heeft hier geen omkijken meer naar.

De koper heeft 'Ruildoek-garantie', d.w.z. dat de items gecontroleerd worden op veiligheid, gebreken en de zekerheid dat de aankoop betrouwbaar is.

Op deze manier heeft de klant meer kans op verkoop, omdat Ruildoek een groter bereik heeft en Ruildoek heeft meer diversiteit.
Mocht de afgesproken termijn voor Via Verkoop verstreken zijn en je wilt deze niet verlengen, dan ontvang je de niet verkochte doeken/dragers retour (op eigen kosten) of kun je deze alsnog aan Ruildoek overdoen voor punten, mocht je dit willen. 

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar info@ruildoek.nl met daarin vermeld de gegevens van de doek/drager (naam, blend, vraagprijs en verdere relevante informatie), dan ontvang je een overeenkomst ter beoordeling. Indien akkoord gaan we aan de slag.

Vragen kunnen ook gesteld worden via info@ruildoek.nl, via Messenger of via 06-17 22 79 74.